deco-left deco-right

Menukaart

Vleesgerechten


Steak


Steak met gemengd slaatje

Steak met assortiment warme groentjes

Steak met saus naar keuze

Filet Pure


Filet Pure met gemengd slaatje

Filet Pure met assortiment warme groentjes

Filet Pure met saus naar keuze

Cote à l'os


Côte à l'os (circa 650gr) met drie warme sausjes

Haantje


Haantje, met gemengd slaatje of appelmoes

Haantje, met assortiment warme groentjes

Rundspies


Rundspies met gemengd slaatje

Rundspies met assortiment warme groentjes

Rundspies met saus naar keuze

Konijn op Vlaamse wijze

Stoofvlees op Vlaamse wijze

Spare ribs met 2 koude sausjes

Americain Natuur (vers gemalen)

Geprepareerde Americain (vers gemalen)

Eendeborstfilet op wijze van de chef

Vol-au-vent (en croute)

Vleesgerechten kunnen gebakken of gegrild worden


Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email