

Menukaart
Suggesties van de chef
Voorgerechten
Mechelse asperges: Gerookte zalm – mousseline saus
Panna cotta van groene asperges: Parmaham – witte asperges
Hoofdgerechten
Zeewolffilet: Pistache en pijnboompittenkorst – beurre blanc – bieslookpuree
Tagliatta van Ierse entrecôte: Kerstomaatjes – witte en groene asperges – parmezaanschilfers – rucola
Lauw slaatje van gepaneerde asperges: Witte en groene asperges – beenham – getomateerde vinaigrette – kerstomaatjes – geplet eitje
Parelhoen op zijn geheel gebakken (per 2 personen): Fine champagne – gestoofd witloof – kroketten


Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com