deco-left deco-right

Menukaart

Suggesties van de chef


Voorgerechten


Duo van wildpasteien
Paté van fazant - paté van haas
uienconfituur - brioche

€18,00-

Gebakken Sint Jacobs
Currysaus - appeltjes

€20,00-



Hoofdgerechten


Fazant op zijn geheel gebakken (per 2 personen) A La Brabançonne
Duo van puree (wortel en groene kool) - appel met veenbessen - gebraiseerd witloof - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool

€26,00pp-

Fazant op zijn geheel gebakken (per 2 personen) Fine Champagne
Duo van puree (wortel en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool

€29,00pp-

Hazenrugfilet Arlequin
Natuur pepersaus en roomsaus - duo van puree (wortelen en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool

€32,00-

Tournedos van hert met rode wijnsaus
Bospaddenstoelen - duo van puree (wortelen en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool

€32,00-

Ragout van hert
duo van puree (wortelen en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool

€25,00-

Hazenbil met vier seizoenen-peperroomsaus
duo van puree (wortelen en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool

€24,00-

Patrijs op Natuurlijke wijze
duo van puree (wortelen en groene kool) - appel met veenbessen - amandelkroketjes - mousse van pompoen - mousse van erwten - rode kool - gebraiseerd witloof

€26,00-

Opgevulde tongfilets
Zalm - witte wijnsaus - spinazie - puree

€28,00-

Suggestiewijnen


Wit
Viognier Vin de Pays d'Oc - Delas

6,00€ per glas, 28€ per fles.

Rood
Bodegas Langa Frenesi - Spanje - Bio

6,50€ per glas, 32€ per fles.

Bogle Vineyards Petite Sirah - California


7,00€ per glas, 38€ per fles.

Shiraz Arbeidsgenot - Zuid Afrika


8,00€ per glas, 42€ per fles.


Sociale Netwerken
  • twitter
  • facebook
  • email