Menukaart
Hoofdschotels Menu
Hoofdschotels
Kabeljauwhaasje: Garnalensmeus - graanmosterdsaus
Gegratineerde grietfilet (+2€ pp): zongedroogde tomaten - mozarella - peterseliepuree
Duo van zeetong- en zalmfilet: Stoemp van broccoli - blanke boter
Lijnbaarsfilet: botersaus - kappertjes - aardappelkubussen
Zeebaars op vel gebakken: Witte wijnsaus - gestoofde pepers - gestoofde paddenstoelen
Gebakken pladijsfilet: Gebakken beukenzwammen - huisgemaakte tartaar - puree
Kalfshaasje (+2€ pp): Gekarameliseerde appeltjes - Normandische saus - aardappelwafeltjes
Lamsfilet: Graanmosterdsaus - gestoofde boontjes met sjalotten - kroketten
Gelakte eend: Cointreau-appelsiensaus - preislingers - wortelslingers - selderslingers - kroketjes
Parelhoenfilet 'Fine Champagne': Gestoofd witloof - kroketjes
Duo van ossen- en varkenshaasje: Dragonsausje - wokgroentjes - kroketjes - aardappelgratin
Nootjes van speenvarken: Rode wijsaus - aardappelgratin
Kwartels: Muscaatdruiven - muscaatwijnsaus - aardappelwafeltjes
Zwartpootkip: Saus van kruidenkaas - aardappelkubussen
Menu dat u kunt samenstellen aan 55 euro p/p
Voorgerecht, Soep of sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Menu All-inn dat u kunt samenstellen aan 80 euro p/p
Voorgerecht, Soep of Sorbet, Hoofdgerecht, Nagerecht, Koffie met zoetigheden.
Huiswijnen, bieren, waters en frisdranken inbegrepen tijdens de maaltijd.
Opgelet! Uw samenstelling dient voor alle genodigden!
Suggesties
Mosselen
A la carte
Menu voor Feesten
Haal hier het menu in PDF-formaat.
Adres
Restaurant - Feestzaal - Taverne
Appelboomstraat 463,
1070 Anderlecht
Telefoon:0032(0)2 527.11.28
Email:
restaurant-denotelaar@hotmail.com